De Cranberry Heeg
Tel: 06 11360723

De Cranberry Bestelservice.

   

Week 4,

 

Goedendag beste mensen,

 

 

 

Groente: Volop aanvoer van heerlijke groenteproducten, waar mogelijk uiteraard bij lokale telers vandaan. Door het slechte weer in Spanje zijn bepaalde producten moeilijker te verkrijgen. We verwachten dan ook een stijging in prijs van met name bloemkool, broccoli en komkommers.

Fruit: Veel appelen en peren uit eigen regio. Heerlijke Maroc-mandarijnen, sappige perssinaasappelen, volsappige spaanse Navelina's. Heerlijke zoete pitloze witte en blauwe druifjes. Deze week hele voordelige mango's!


Aardappelen: Volop aanvoer van aardappelen...... Irene, Reade star,  Borgers, Bildstar, Frieslanders en bio-aardappelen. We zijn steeds op zoek naar de lekkerste aardappelen. Afgelopen week kwamen we in contact met een lokale teler die Bodemische aardappelen teelt. Bodemisch geteeld wil zeggen dat de de producten meer vitaminen, mineralen en sporenelementen bevatten dan gangbare producten. Dit komt doordat de grond waarin de producten groeien wordt gevoed met zadenmengsels. Al met al een voor ons nieuw product met veel smaak en aantoonbaar meer voedindgsstoffen. 

 

 

 

Met een vriendelijke groet,

De Cranberry 

Jacob Gijsen