De Cranberry Heeg
Tel: 06 11360723

De Cranberry Bestelservice.

   

Week 15

 

Goedendag beste mensen, 

 

We zitten in aanloop naar de paasdagen en dat betekent dat er veel vraag is naar lekkere lokale producten zoals Asperge en Aardbeien. Net als voorgaande jaren zullen deze producten ook zeker wel verkrijgbaar zijn maar we zien de laatste weken een behoorlijke prijsstijging van met name groenteproducten. Ik heb al eerder geschreven dat we erg veel moeite moeten doen om bepaalde producten in onze winkel en webshop te krijgen. Met name Broccoli, Bloemkool, Sperzieboontjes zijn erg moeilijke verkrijgbaar. Spanje en Italië hebben veel slecht weer gehad en de Coronazorgen zijn daar groot en dat zorgt voor tekorten. Bovendien staat het transport uit Zuid-Europa onder grote druk, waardoor de transportkosten meer dan verdubbelen. Al met al moeten we alle zeilen bijzetten om aan al de wensen te voldoen. We hopen op uw begrip als het voorkomt dat sommige producten niet op voorraad zijn.

 

Al twee weken lang voeren we actie in samenwerking met de tulpen teler. Welnu, de actie is een heel groot succes en we gaan door! Ook deze week 3 bossen tulpen voor € 4,95 !!

 

Fruit: Er is werkelijk heel veel aanbod in onze fruithoek. Speciale aandacht gaat deze week uit naar Mango's en Ananas. Erg lekker en bovendien zeer betaalbaar.

Groente: we hopen op voldoende aanvoer van groente. Kijk op de website voor beschikbaarheid.

Aardappelen: Volop aanvoer van aardappelen...... Irene, Reade star, Borgers, Bildstar, Bodemische aardappelen. De eerste nieuwe Nicola aardappelen zijn binnen!

In onze "diversen-hoek" kunt u de tulpen bestellen.

 

Met een vriendelijke groet,

De Cranberry 

Jacob Gijsen