De Cranberry Heeg
Tel: 06 11360723

De Cranberry Bestelservice.

week 27

Na een week met hoge temperaturen is het weer van nu toch eigenlijk best wel aangenaam. Ook voor de meeste groenten is dit beter dan het droge warme weer. Met name Broccoli en boontjes hebben veel te lijden onder de (te) droge omstandigheden. Ondanks alles is er deze week gewoon weer voldoende aanvoer van groente. Ook uit eigen regio komen op dit moment mooie groente producten. Het warme weer zorgt uiteraard voor veel vraag naar zomerfruit en dat is er gelukkig ook voldoende voor handen. Let wel, wij zijn erg kritisch in kwaliteit en smaak, en er vallen dan ook veel fruitproducten af die in onze beleving niet goed genoeg zijn om te verkopen. Het oogt allemaal even mooi maar dat wil niet zeggen dat het smaakt of wel genoeg door rijpt. Juist deze aspecten zijn voor ons belangrijk en bepalen of we een bepaald product wel willen verkopen. We doen ons uiterste best om juist die producten te vinden die het onderscheidt maken tussen "kan best" of helemaal top!

 

 

Groente: Opnieuw veel aanvoer van heerlijk groente uit eigen regio.....Bloemkool, trostomaat, komkommer, andijvie, spitskool, witlof, etc, etc.

Fruit: Veel zomerfruit, heerlijk citrus, nieuwe oogst Nieuw-zeelandse appelen maar ook nog prima Elstar van onze vaste teler Verhage. 

Aardappelen: Volop aanvoer van nieuwe aardappelen...... Doré, Frieslanders, Borgers, Bildstar en Opperdoes. Oude aardappelen zijn er praktisch niet meer alleen nog Bodemische aardappelen. 

 

 

Met een vriendelijke groet,

De Cranberry 

Jacob Gijsen