De Cranberry Heeg
Tel: 06 11360723

Over ons

Op 1 januari 2000 deed De Cranberry zijn intrede in Joure. Jacob Gijsen nam de groente speciaalzaak over van Dhr. Johan Huisman. Direct na de overname is er een flinke interne verbouwing geweest en dit resulteerde in een moderne groente speciaalzaak met een eigen snij-afdeling waarin dagelijks onze producten verwerkt worden. Wat door de jaren echter nooit veranderd is, is dat er uitsluitend wordt gewerkt met kwaliteitsproducten. Producten die bovendien zoveel mogelijk milieu-bewust of biologisch geteeld worden, waarbij milieu-bewust staat voor respect voor de natuur maar ook respect voor de mensen achter het product. Kortom producten waarin wij ons volledig kunnen vinden.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze klanten eerlijk betalen voor de geleverde producten. Een prijs waarvan wij bewust zijn dat we niet altijd de goedkoopste zijn, ook niet de goedkoopste willen zijn, maar een prijs waarvan wij denken dat deze bij een bepaald product hoort. Een prijs waarbij de verhouding tussen prijs en kwaliteit volledig klopt. Een prijs waarbij er een win-win situatie ontstaat: een tevreden klant, een tevreden ondernemer en een tevreden leverancier/teler. U kunt er op vertrouwen dat wij uitsluitend zaken doen met telers en leveranciers waarvan wij zeker zijn dat zij "het hart op de goede plaats" hebben.

Inmiddels is er een tak van verkoop bij gekomen. Sinds januari 2016 is het mogelijk uw bestelling aan ons door te geven, waarna wij uw bestellling in behandeling nemen, uw producten zorgvuldig bij elkaar zoeken en tenslotte bij u thuis bezorgen.

Of u nu bij ons in de winkel komt of een bestelling thuis laat bezorgen, wij zullen er alles aan doen om u (weer) tevreden te stellen!