De Cranberry Heeg
Tel: 06 11360723

Hoe werkt online bestellen

Online bestellen via de website is eigenlijk de makkelijkste manier van bestellen. Rustig achter uw scherm kunt u bekijken wat het aanbod van verse producten op het moment van bestellen is. Bovendien ziet u direct wat een product kost. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat u het product niet ziet, ruikt of proeft.  U mag erop vertrouwen dat wij de beste, mooiste en lekkerste producten voor u meebrengen! 

Bovenaan in uw scherm ziet u een aantal titels (home, bestellen, uw bestellijst, etc). Door middel van het aanklikken van een van deze titels komt u in het betreffende menu. Wilt u bijvoorbeeld zien welke groentes deze week worden aangeboden dan klikt u op bestellen en vervolgens kiest u voor de optie groente. Zo werkt het uiteraard ook voor fruit, gesneden groente, peulvruchten, etc etc. 

Stel u wilt twee kroppen andijvie en 4 elstar groot bestellen:
U klikt op de titel bestellen en vervolgens kiest u voor de optie groente. U wilt andijvie bestellen dus gaat u naar het "hokje"andijvie. Onderaan in de hokje ziet u de besteleenheden waarin dit product is te bestellen, in dit geval achtereenvolgens kilo, 500 gram en krop. Nu gaat u met uw cursor onder  het hokje "kies optie" staan en klikt u eenmaal met de rechtermuisknop. Als alles goed gaat komen er nu 3 mogelijkheden te voorschijn (kilo, 500 gram en krop). U wilt in ons voorbeeld twee kroppen bestellen, dus kiest u voor de optie "krop". Vervolgens gaat u met de cursor onder het hokje aantal staan. Deze staat standaard op 1, maar deze kunt u wijzigen in elk gewenst aantal. In ons voorbeeld wijzigt u dit in 2, u wilde twee kroppen andijvie ontvangen. Als laatste drukt u op de rode knop bestel, onder in het andijvie "hokje".  Na een aantal seconden verschijnt er in uw scherm een mededeling "product toegevoegd!" U twee kroppen andijvie zijn in het winkelmandje geplaatst.  Zo werkt het ook voor de 4 elstar appels groot. Via de titel bestellen gaat u naar fruit. U zoekt het product "elstar groot" klikt op de optie stuks, vervolgens ernaast op aantal 4 en als laatste op bestel. Wanneer u uw bestelling compleet heeft, kunt u het bestellijstje bekijken. Dit doet u onder het kopje "uw bestellijst". Zolang u de bestelling nog niet heeft verzonden kunt u nog producten toevoegen en uiteraard ook verwijderen.  Als u bestelling compleet is kunt u uw bestelling bekijken. Dit doet u door rechts in beeld op de rode balk "bekijk uw bestellijst"aan te drukken. Mocht u nog producten willen verwijderen dan doet u dit door het hokje achter het te verwijderen product  aan te vinken en vervolgens op "verwijder product" te drukken. Mocht u de aantallen willen veranderen dan kunt u dit ook hier doen. In dat geval veranderd u het aantal en vervolgens drukt u op de rode balk "update aantallen".


Als uw bestelling nu echt compleet is  moeten alleen nog uw naam, e-mail, telefoonnummer, adresgegevens en gewenste afleverdag ingevuld worden en vervolgens kunt u de bestelling definitief versturen door op "bestellen" onderaan in uw scherm te drukken. Als alles goed is gegaan krijgt u via de mail een melding binnen dat uw bestelling is verzonden en bij ons is ontvangen.

Mocht het, om wat voor reden dan ook, niet lukken, geen probleem, u kunt altijd uw bestelling doormailen naar info@decranberry.nl  Ook kunt u uw bestelling doorbellen naar één van onze telefoonnummers.