De Cranberry Heeg
Tel: 06 11360723

Nieuwsbrief

 

 

 

Goedendag beste mensen,

 

Het voorjaar barst de komende week echt goed los!  De voorspellingen zijn zeer goed. Bij het schrijven van deze nieuwsbrief zijn nog niet alle prijzen definitief bekend, maar de verwachting is een flinke stijging in het aanbod van met name de voorjaarsproducten en hiermee een flinke duikeling van de prijzen. Met name asperge's, spinazie, rabarber andijvie gedijen zeer goed bij de verwachte weersomstandigheden. Ook het aanbod van aardbeien zal toenemen. We zijn de afgelopen weken voorzichtig begonnen met het aanbieden van Kalter-aardbeien en hebt al even u kunnen genieten van deze werkelijk heerlijke zomerkoninkjes. Al met al staan alle seinen op groen voor een heerlijke voorjaars (zomer) week. 

 

Groente: volop aanvoer van voorjaarsgroente. Asperge, Raapsteel, rabarber, andijvie, Komkommers, trostomaat, etc. We hebben ook weer kas-sperzieboontjes en kas-bloemkool. Alles uit eigen streek!  

Fruit: Volop Hollandse appelen en peren rechtstreeks van onze vaste teler Verhage. Heerlijke nieuwe oogst satsuma mandarijnen! Deze zijn echt heerlijk fris van smaak en gemakkelijk te pellen. Volop aanvoer van lekkere mineola's, volsappige perssinaasappels, pitloze witte en blauwe druifjes, mango's, bananen,  kiwifruit, etc.   Het fruitassortiment wisselt dagelijks, hou de website in de gaten voor het meest actuele aanbod.

Aardappelen: De eerste nieuwe Nicola's en Malta's zijn verkrijgbaar! Uiteraard nog volop bildstar en irene aardappelen.

 

 

 

Met een vriendelijke groet,

Jacob Gijsen