De Cranberry Heeg
Tel: 06 11360723

Nieuwsbrief

  

Goedendag beste mensen,

 

Ook in de week die voor ons ligt weer volop aanvoer van heerlijke aardappelen groente en fruit. Met name het laatste, fruit dus, is nu echt op het lekkerst. Dikke kersen, wilde perzik, nectarine, verschillende soorten zachtfruit, meloenen en noem maar op, stuk voor stuk de allerlekkerste partijen. Deze week een grote aanvoer van Opal-pruimen, mooie dikke en heerlijk zoet. Ik kan me voorstellen dat je eigenlijk niet meer weet wat je moet bestellen zoveel is er op dit moment te koop! Maar let op..... de smaak is niet te vergelijken met andere aanbieders, proef het verschil!! 

 

Groente: Volop aanvoer van volle grond groente.  Rabarber, Andijvie, Komkommers, Bloemkool, Sperzieboontjes, Trostomaat, etc. Veel uit eigen regio, rechtstreeks gehaald bij de telers, dus verser kan het gewoon niet.  Deze week mooie Friese bloemkool en Friese boontjes voor een zacht prijsje!

Fruit: Volop zomerfruit! Zoete pitloze witte en blauwe druifjes, mango's, bananen, sappige meloenen, nectarine's, wilde perzik, besjes, etc. Bij ons uitsluitend de beste partijen, producten met het meeste smaak!  Het fruitassortiment wisselt dagelijks, hou de website in de gaten voor het meest actuele aanbod.

Aardappelen: Volop aanvoer van nieuwe aardappelen. Doré, Frieslanders, Bildstar, Borgers en Opperdoese Ronde. Deze week extra voordelige Frieslanders.   

 

 

Met een vriendelijke groet,

Jacob Gijsen